Städning Malmö

Trygg och pålitlig Städservice

Har du svårt att få tiden att räcka till att hålla iordning det där rena, fläckfria hemmet som du är van att leva i? Eller vill du kanske bara få loss tid och ägna dig åt roligare göramål än att städa?

Oavsett vilket är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kan fixa din städning i Malmö!

Hos oss får du städservice av högsta kvalitet till ett förmånligt pris. Vi städar på dina villkor. En eller flera gånger i veckan. Hör av dig med en förfrågan idag, så återkommer vi med en lösning inom kort.

Gå till den här sidan och lämna en förfrågan om ditt städuppdrag!

Pålitlig & prisvärd städning i Malmö

Idag finns det gott om städbolag och städare i Malmö som erbjuder hushållsnära tjänster av olika slag. Likväl kan det ta tid att hitta en bra lösning för dina behov. Helt enkelt för att det finns så mycket och många att välja på.

På Pensionärspoolen lägger vi stor vikt vid trygghet och pålitlighet. Inte minst är det viktigt att du som kund känner förtroende för personen som sköter städningen i ditt hem.

Vänder du dig till oss kan du vara säker på att vi skickar en person som är kvalificerad att utföra sitt arbete. Detta, i kombination med våra låga priser och välkända kompetensprofil, har snabbt gjort oss till ett populärt val när det är dags att boka städhjälp i hemmet.

Lämna förfrågan

Om RUT-avdraget

Som privatperson kan du utnyttja det så kallade Rut-avdraget när du beställer städning i Malmö hos oss. Reglerna för hur stort avdrag som kan göra bestäms av Skatteverket.

För närvarande kan man dra av upp till 50 000 kr per år* (*med reservation för ändringar).

Förutsatt att du har rätt att använda RUT så fixar vi avdraget åt dig direkt på fakturan. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Riktpris för våra städtjänster

Du kan läsa mer ingående om våra priser och betalning på den här sidan.

Se även relaterat innehåll:
Snickare Malmö
Målare Malmö

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes